Hem >>  Herrkläder >>  vindjackor >>  VAUDE Zebru Windshell Vindjackor Herrkläder
VAUDE Zebru Windshell Vindjackor Herrkläder [136377746]VAUDE Zebru Windshell Vindjackor Herrkläder
Move your mouse over image or click to enlarge
  • VAUDE Zebru Windshell Vindjackor Herrkläder
  • VAUDE Zebru Windshell Vindjackor Herrkläder
VAUDE Zebru Windshell Vindjackor Herrkläder
SEK1,271.76  SEK635.88Spara: 50% mindre
  • Need help?
  • Artikelnr: 136377746
  • 5000 antal i lager
  • VAUDE Croz II Vindjackor Herrkläder märkeskläder online
  • VAUDE Zebru Windshell Vindjackor Herrkläder i Sweden
  • VAUDE Croz Windshell II Vindjackor Herrkläder
  • VAUDE Air Jacket II Vindjackor Herrkläder Sverige rea
  • VAUDE Croz II Vindjackor Herrkläder på nätet

Vänligen välj:Antal

VAUDE Zebru Windshell Vindjackor Herrkläder_checkout
VAUDE Zebru Windshell Vindjackor Herrkläder

En flisa av lätthet mellan dig och vinden. Ultralätt vindjacka för alpinister som vill se snygg och få upp till toppen utan extra vikt. Med en förpackningsstorlek så liten, itll passar in i någon förpackning. Efter en svett inducera stigning erbjuder Zebru Windshell Jacket effektivt skydd vid stormigt toppmöte åsen från överkylning i vinden. Det vatten- och vindavvisande polyamid material är extremt andas; med lasered ventiler under armarna för en riktigt bekväm mikroklimat. En åtsittande huva med Lycra och åtsittande manschetter bidrar också till att hålla vinden ut. Denna produkt är gjord med Eco Finish, en miljövänlig vattenavvisande yta utan fluorkarboner (PFC). Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter? tillverkad av hållbara material och resursbevarande produktion.
Funktioner:
ledade hylsorna
2 framfickor med dragkedja
1 frontficka kan användas som stuva ficka
Dragkedja med rygg flik
Elastiska ärmslut och nertill
Lycra bundna huva
fast huva
Laserskurna ventilation under armarna
Specifikationer:
Yttertyg: 100% Polyamid.
Vikt: 90 g
Teknologi:
Fair Wear Foundation:
Vi strävar efter goda arbetsförhållanden och löner för alla arbetstagare. Vi är medlem i Fair Wear Foundation (FWF) och vi är fast beslutna att ständigt förbättra arbetsförhållandena vid alla våra produktionsanläggningar. Vi följer dessa villkor regelbundet. Vaude har uppnått ledare status, den högsta status FWF-medlemskap.
Grön Form:
Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material, resurssparande tillverkning och rättvis produktion.
Eco_Finish_l:
Vaude produkter med Eco Finish har vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta ytterskikt många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.

Om du vill veta mer angående VAUDE Zebru Windshell eller andra produkter från märket VAUDE i Herrkläder kategorin på Vaude International Göteborg, har du tur för vi har just nu ett grymt erbjudande på flera produkter så att du kan utföra dina löpning - triathlonaktiviteter med den bästa utrustningen. Glöm inte att också kolla in vår Vindjackorkollection, där du kan välja löpning - triathlonprodukter från VAUDE, ett av det största märkena i branschen.

Beskrivning


Vaude - Herrkläder - Vindjackor

VAUDE Zebru Windshell Vindjackor Herrkläder
VAUDE Zebru Windshell Vindjackor Herrkläder
You may also like...