Hem >>  Herrkläder >>  västar >>  VAUDE Primasoft Vest Västar Herrkläder online försäljning
VAUDE Primasoft Vest Västar Herrkläder online försäljning [13577395]VAUDE Primasoft Vest Västar Herrkläder online försäljning
Move your mouse over image or click to enlarge
VAUDE Primasoft Vest Västar Herrkläder online försäljning
SEK1,412.99  SEK706.50Spara: 50% mindre
 • Need help?
 • Artikelnr: 13577395
 • 5000 antal i lager
 • VAUDE Farley Vest V Västar Herrkläder köp på nätet
 • VAUDE Farley Vest V Västar Herrkläder affär på nätet
 • VAUDE Primasoft Vest Västar Herrkläder online försäljning
 • VAUDE Hurricane II Västar Herrkläder online sverige
 • VAUDE Air II Västar Herrkläder billiga

Vänligen välj:Antal

VAUDE Primasoft Vest Västar Herrkläder online försäljning_checkout
VAUDE Primasoft Vest Västar Herrkläder online försäljning

Det magiska vetenskapen skiktning för cykling: 3 zoner x 4 lager + miljövänlig tillverkning = intelligent väderskydd. I den nya hybridPrimaSoft kortärmad väst, Vaude kombinerar Primaloft stoppning med klassisk softshell material och ett membran. Resultat: en mycket tänjbar, delvis vind- och vattenavvisande väst som isolerar alla torso zoner mest känsliga för kyla ut. Isolering i beprövade VAUDE Grön Form kvalitet, med råvaror som tillverkats i enlighet med den stränga bluesign standard. Designen: yttre och inre materialen är identiska i alla zoner; Skillnaden är bara i vad som ligger mellan dessa skikt. I zon 1, bröstet och skulderregionerna, en 100% vind- och vattentätt membran skyddar effektivt överkroppen områden som är mest känsliga för vind chill. Lätt och fint strukturerade, hjälper Primaloft stoppning säkerställa bekväm värmeisolering överkroppen. Zon 2, nedre främre och bakre områden, membranet är integrerat men ingen extra isolerande stoppning tillsätts. I zon 3, resten av ryggen och under armarna, membranet inte ingår, vilket ökar materialandningsförmåga och stretch prestanda. Västen går längs med varje steg och ger högpresterande sugverkan på baksidan. Denna produkt presenterar ......
Funktioner:
Sportigt snitt
Andningsbara zoner
40 g stoppning
Stretch material
2 bröstfickor med dragkedja
Dragkedja
Snör nertill med justering ena handen
Färgblock
Reflekterande element
Specifikationer:
Huvud tyg Face: 88% polyester, 12% elastan
Baksida: 100% Polyester
Huvud tyg Face: 88% polyester, 12% elastan
Membran: 100% Polyuretan
Huvud tyg Face: 88% polyester, 12% elastan
Membran: 100% Polyuretan
Baksida: 100% Polyester
Vikt: 395 G
Technologies:
Grön Form:
Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material, resurssparande tillverkning och rättvis produktion.
Bluesign godkänd tyg:
Bluesign är världens strängaste standard för miljö, konsumentskydd och arbetskraft skyddet. Alla miljö relevanta produktionsaspekter bedöms och permanent optimerad: material, energi, vatten, vatten och luftutsläpp, bullernivåer, avfallshantering, hantering av farliga ämnen. Produkter gjort minst 90% av bluesign certifierade material är markerade som "bluesign godkänd tyg".
Eco_Finish_l:
Vaude produkter med Eco Finish är vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta det yttre lagret av många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.

Vänta inte längre utan köp VAUDE Primasoft Vest. För ytterliggare frågor angående VAUDE Primasoft Vests egenskaper, kan du kontakta Vaude mycket attraktiv Sverige genom vår kontaktsida. Vaude mycket attraktiv Sverige erbjuder en exklusiv kollektion av Herrkläder för löpning - triathlon och andra fritidsaktiviteter. Vår Herrkläder kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Västarvaror.

Beskrivning


Vaude - Herrkläder - Västar

You may also like...

Nya Produkter[mer]

 • VAUDE UBN Solna Mid City Damskor Mode
 • VAUDE UBN Solna Mid City Damskor gynnad
 • VAUDE Underwear Set Kids T-shirts termo Barnkläder
 • VAUDE TVL Easy City Damskor perfekt
 • VAUDE TVL Easy City Damskor hetaste
 • VAUDE UBN Solna Denim City Damskor populär