Hem >>  Damkläder >>  västar >>  VAUDE Primasoft Vest Västar Damkläder billig
VAUDE Primasoft Vest Västar Damkläder billig [13577394]VAUDE Primasoft Vest Västar Damkläder billig
Move your mouse over image or click to enlarge
VAUDE Primasoft Vest Västar Damkläder billig
SEK1,295.45  SEK647.72Spara: 50% mindre
  • Need help?
  • Artikelnr: 13577394
  • 5000 antal i lager
  • VAUDE Skomer II Västar Damkläder Original äkta licens
  • VAUDE Vesteral Vest Västar Damkläder Sverige pris
  • VAUDE Hurricane Vest II Västar Damkläder göteborg online
  • VAUDE Air Vest II Västar Damkläder ursprungliga utformning designers
  • VAUDE Vesteral Vest II Västar Damkläder utmärkt värde heta försäljning

Vänligen välj:Antal

VAUDE Primasoft Vest Västar Damkläder billig_checkout
VAUDE Primasoft Vest Västar Damkläder billig

Det magiska vetenskapen skiktning för cykling: 3 zoner x 4 lager + miljövänlig tillverkning = intelligent väderskydd. I den nya hybridPrimaSoft kortärmad väst, Vaude kombinerar Primaloft stoppning med klassisk softshell material. Resultat: en mycket tänjbar, delvis vind- och vattenavvisande väst som isolerar alla torso zoner mest känsliga för kyla ut. Isolering i beprövade VAUDE Grön Form kvalitet, med råvaror som tillverkats i enlighet med den stränga bluesign® standard. Designen: yttre och inre materialen är identiska i alla zoner; Skillnaden är bara i vad som ligger mellan dessa skikt. I zon 1, bröstet och skulderregionerna, en 100% vind- och vattentätt membran skyddar effektivt överkroppen områden som är mest känsliga för vind chill. Lätt och fint strukturerade, hjälper Primaloft stoppning säkerställa bekväm värmeisolering av överkroppen. Zon 2, nedre främre och bakre områden, membranet är integrerat men ingen extra isolerande stoppning tillsätts. I zon 3, resten av ryggen och under armarna, membranet inte ingår, vilket ökar materialandningsförmåga och stretch prestanda. Västen går längs med varje steg och ger högpresterande sugverkan på baksidan. Denna produkt presenterar Eco Finish, ......
Funktioner:
Sportigt snitt
Andningsbara zoner
40 g stoppning
Primaloft Silver Isolering (med migrationsmotstånd)
stretchmaterial
2 framfickor med dragkedja
dragkedja
Snör nertill med justering ena handen
Reflekterande element
Specifikationer:
Huvud tyg Face: 88% polyester, 12% elastan
Membran: 100% Polyuretan
Huvud tyg Face: 88% polyester, 12% elastan
Baksida: 100% Polyester
Huvud tyg Face: 88% polyester, 12% elastan
Membran: 100% Polyuretan
Baksida: 100% Polyester
Vikt: 275 G
Technologies:
Grön Form:
Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material, resurssparande tillverkning och rättvis produktion.
Bluesign godkänd tyg
Bluesign är världens strängaste standard för miljö, konsumentskydd och arbetskraft skyddet. Alla miljö relevanta produktionsaspekter bedöms och permanent optimerad: material, energi, vatten, vatten och luftutsläpp, bullernivåer, avfallshantering, hantering av farliga ämnen. Produkter gjort minst 90% av bluesign certifierade material är markerade som "bluesign godkänd tyg".
Eco_Finish_l:
Vaude produkter med Eco Finish är vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta det yttre lagret av många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.

Vaude attrahera Sverige är vi dedikerade till att skapa löpning - triathlonprodukter till hög kvalitet som hjälper dig att utöva din sport eller aktivitet så bra och bekvämt som möjligt. Är du intresserad av att köpa VAUDE Primasoft Vest? Då har du hittat rätt, för att på Vaude attrahera Sverige i Damkläderkatalogen och under Västarkategorin, erbjuder vi löpning - triathlonprodukter som kan komplettera din order. Beställ nu och få varan levererad till dig inom bara några dagar.

Beskrivning


Vaude - Damkläder - Västar

You may also like...