Hem >>  Damkläder >>  soft shell-jackor >>  VAUDE Durance Hooded Soft shell-jackor Damkläder butiker
VAUDE Durance Hooded Soft shell-jackor Damkläder butiker [136376878]VAUDE Durance Hooded Soft shell-jackor Damkläder butiker
Move your mouse over image or click to enlarge
 • VAUDE Durance Hooded Soft shell-jackor Damkläder butiker
 • VAUDE Durance Hooded Soft shell-jackor Damkläder butiker
VAUDE Durance Hooded Soft shell-jackor Damkläder butiker
SEK1,060.59  SEK530.30Spara: 50% mindre
 • Need help?
 • Artikelnr: 136376878
 • 5000 antal i lager
 • VAUDE Grindstone Jacket Soft shell-jackor Damkläder
 • VAUDE Roccia Softshell Hoody Soft shell-jackor Damkläder
 • VAUDE Air Jacket II Soft shell-jackor Damkläder
 • VAUDE Roccia Softshell Hoody Soft shell-jackor Damkläder butiks
 • VAUDE Skomer S Soft shell-jackor Damkläder nya produkter

Vänligen välj:Antal

VAUDE Durance Hooded Soft shell-jackor Damkläder butiker_checkout
VAUDE Durance Hooded Soft shell-jackor Damkläder butiker

Avslappnad och ack så ekologiska: vindresistent, stretch hoody byggd med underbart mjukt tyg och bekvämt glida i fickorna. Perfekt för klättring och berg turnera, men också en säker favorit vid baslägret och runt kvarteret. Tack vare sin miljövänliga, bluesign® certifierat material dess också ett bra sätt att bidra till att främja en hållbar utveckling. Denna produkt har tillverkats med Eco Finish och är miljövänlig, vattenavvisande och fluorkarbonfri (PFC gratis).
Funktioner:
sportive Cut
2 framfickor med dragkedja
En dragkedja i det övre vänstra Sleeve
Ärmar med Ärmmuddar
Fast huva
Lycra Bound Hood
Specifikationer:
Material:
Yttertyg: 100% polyester.
Vikt: 341 g
Teknologi:
Grön Info:
Vi strävar efter goda arbetsförhållanden och löner för alla arbetstagare. Vi är medlem i Fair Wear Foundation (FWF) och vi är fast beslutna att ständigt förbättra arbetsförhållandena vid alla våra produktionsanläggningar. Vi följer dessa villkor regelbundet. Vaude har uppnått ledare status, den högsta status FWF-medlemskap.
Grön Form:
Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material, resurssparande tillverkning och rättvis produktion.
Eco_Finish_l:
Vaude produkter med Eco Finish har vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta ytterskikt många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.
UPF 50+:
[Enligt den australiska / Nya Zeeland standard AZ / NZS 4399: 1996] Utmärkt UV-skydd så att du kan njuta av solen och bergssporter väl skyddade. En UPF rating 50+ innebär att en viss del av tyg gör mindre än 2% (<1/50) av UV-strålar som drabbade det att tränga igenom. Detta är den UV protection.The UV-skydd samma som 98% skapas genom val av fibrer, väv, materialtjocklek eller genom att infoga en titandioxid "skyddande skärm" i tyget. Titandioxid är helt miljövänlig och har betygsatts av EU som ofarliga.

VAUDE Durance Hooded är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa VAUDE Durance Hooded från vår online löpning - triathlonbutik Vaude mycket attraktiv Stockholm, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På Vaude mycket attraktiv Stockholm kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom löpning - triathlonutrustning från märket VAUDE.

Beskrivning


Vaude - Damkläder - Soft shell-jackor

VAUDE Durance Hooded Soft shell-jackor Damkläder butiker
VAUDE Durance Hooded Soft shell-jackor Damkläder butiker
You may also like...

Nya Produkter[mer]

 • VAUDE Larice II Soft shell-jackor Damkläder
 • VAUDE Larice Jacket Soft shell-jackor Damkläder
 • VAUDE Larice II Soft shell-jackor Herrkläder shop online
 • VAUDE Larice II Soft shell-jackor Herrkläder