Hem >>  Herrkläder >>  soft shell-jackor >>  VAUDE Dronning Soft shell-jackor Herrkläder billiga stockholm
VAUDE Dronning Soft shell-jackor Herrkläder billiga stockholm [136377654]VAUDE Dronning Soft shell-jackor Herrkläder billiga stockholm
Move your mouse over image or click to enlarge
 • VAUDE Dronning Soft shell-jackor Herrkläder billiga stockholm
VAUDE Dronning Soft shell-jackor Herrkläder billiga stockholm
SEK1,325.15  SEK662.58Spara: 50% mindre
 • Need help?
 • Artikelnr: 136377654
 • 5000 antal i lager
 • VAUDE Posta Softshell Jacket IV Soft shell-jackor Herrkläder vacker
 • VAUDE Spray Jacket IV Soft shell-jackor Herrkläder
 • VAUDE Prio Softshell II Soft shell-jackor Herrkläder
 • VAUDE Larice II Soft shell-jackor Herrkläder shop online
 • VAUDE Durance Hooded Jacket Soft shell-jackor Herrkläder

Vänligen välj:Antal

VAUDE Dronning Soft shell-jackor Herrkläder billiga stockholm_checkout
VAUDE Dronning Soft shell-jackor Herrkläder billiga stockholm

Kungen av softshell jackor: vårt ljus hybrid jacka för sportiga trekkingturer kombinerar vindskydd, rörelsefrihet och en perfekt mikroklimat. Stretchigt Vindtät Pro material används vid armar, axlar och bål för tillförlitligt skydd mot väder och vind. Men på platser där axelbanden och höftbälte av ryggsäck lastöverföring till kroppen, den höga kvaliteten softshellmaterial är belägen. Under armarna och på ryggen, extremt töjbar och som andas stretch fleece ger en utmärkt reglering av kroppsklimat. Två högre set dragkedja är lätta att nå med en ryggsäck, två interna nätfickor ge utrymme för en hatt eller karta. Den Dronning Jacket är också en kung när det gäller hållbarhet: textilmaterial är certifierade bluesign® dessutom återvinnas S behandlade Cafe® polyester användes. Detta material är tillverkat med en innovativ process som kombinerar gamla kaffebönorna med fibrerna. Detta ger den resulterande väv naturligt snabb torkning, lukt resistenta och UV-skyddande egenskaper. Denna produkt är gjord med Eco Finish, en miljövänlig vattenavvisande yta utan fluorkarboner (PFC). Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter? tillverkad av hållbara material och resursbevarande ......
Funktioner:
100% vindtät med stretch inlägg
Inverterad dragkedja med backflap
2 framfickor med inverterad blixtlås
Stå upp kragen
elastiska manschetter
justerbar nertill
Specifikationer:
Huvud tyg Face: 100% polyester
Membran: 100% Polyuretan
Baksida: 100% polyester
Kontrast tyg: 80% polyester (återvunnet S.CAFE), 20% elastan.
Vikt: 399 g
Teknologi:
Fair Wear Foundation:
Vi strävar efter goda arbetsförhållanden och löner för alla arbetstagare. Vi är medlem i Fair Wear Foundation (FWF) och vi är fast beslutna att ständigt förbättra arbetsförhållandena vid alla våra produktionsanläggningar. Vi följer dessa villkor regelbundet. Vaude har uppnått ledare status, den högsta status FWF-medlemskap.
Grön Form:
Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material, resurssparande tillverkning och rättvis produktion.
Eco_Finish_l:
Vaude produkter med Eco Finish har vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta ytterskikt många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.

VAUDE Dronning är den perfekta produkten för att nå dina löpning - triathlonmål. Komplettera din order med andra relaterade Soft shell-jackorprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Herrkläder produkter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på Vaude shop online Stockholm! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från VAUDE som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Beskrivning


Vaude - Herrkläder - Soft shell-jackor

VAUDE Dronning Soft shell-jackor Herrkläder billiga stockholm
You may also like...

Nya Produkter[mer]

 • VAUDE Turifo Sweatshirts Damkläder Sverige Salg
 • VAUDE Turifo Soft shell-jackor Damkläder Sverige rea
 • VAUDE Turifo Soft shell-jackor Damkläder Sverige Billiga
 • VAUDE TVL Active City Damskor göteborg
 • VAUDE Turifo Sweatshirts Damkläder säljes