Hem >>  Herrkläder >>  västar >>  VAUDE Air Vest II Västar Herrkläder hetaste
VAUDE Air Vest II Västar Herrkläder hetaste [1237034]VAUDE Air Vest II Västar Herrkläder hetaste
Move your mouse over image or click to enlarge
 • VAUDE Air Vest II Västar Herrkläder hetaste
 • VAUDE Air Vest II Västar Herrkläder hetaste
VAUDE Air Vest II Västar Herrkläder hetaste
SEK647.96  SEK323.98Spara: 50% mindre
 • Need help?
 • Artikelnr: 1237034
 • 5000 antal i lager
 • VAUDE Kabru Light Vest Västar Herrkläder Stockholm billiga Rea
 • VAUDE Kabru Light Västar Herrkläder köpa återförsäljare online
 • VAUDE Farley Vest V Västar Herrkläder köp på nätet
 • VAUDE Sesvenna Vest Västar Herrkläder Göteborg Salg
 • VAUDE Air II Västar Herrkläder sverige

Vänligen välj:Antal

VAUDE Air Vest II Västar Herrkläder hetaste_checkout
VAUDE Air Vest II Västar Herrkläder hetaste

Som lätt som en fjäder. Denna ultralätta vindväst skyddar dina axlar och bröst från överkylning, medan de elastiska Mesh-inläggningar på baksidan ger bra ventilation.
Tillverkad av miljövänlig, bluesign certifierat primärmaterial. Förpackningsstorlek och vikt är helt enkelt oslagbar! Denna produkt har tillverkats med Eco Finish och är miljövänliga, vattenavvisande och fluorocarbon fri (PFC gratis).
Funktioner:
Inre frontlock med hakskydd på kragen
Lycra vid ärmslut och nedtill
1 bakficka för jackan lagring
Full längd front blixtlås
Mesh-inläggningar på baksidan
Reflekterande element
Specifikationer:
Material:
Yttertyg: 100% Polyamid
Mesh inlägg: 85% Polyamid
15% Elastane
Vikt: 87 g
Teknik:
Bluesign Godkänt Tyg:
Bluesign är världens strängaste standard för miljö, konsumentskydd och arbetskraft skyddet. Alla miljö relevanta produktionsaspekter bedöms och permanent optimerad: material, energi, vatten, vatten och luftutsläpp, bullernivåer, avfallshantering, hantering av farliga ämnen. Produkter gjort minst 90% av bluesign-certifierade material är markerade som "Bluesign godkänd tyg".
Vindtät 80:
Tyget? S extra tät konstruktion (uppnås genom väva, yta eller behandling) gör det 80% vindtät. Vad? Ar vänster på vinden är en trevlig, sval frisk fläkt som erbjuder oslagbar andningsförmåga. Denna teknik är ett utmärkt val för blåsiga väderförhållanden i hög rörelse berg och cykelsport.
Eco_Finish_l:
Vaude produkter som bär Eco Finish varit vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta det yttre lagret av många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.
Stretch:
Tygerna sträcka kommer antingen från spandex i tyget eller från den typ av stickad eller väv användes för materialet. Detta ger maximal rörelsefrihet.
Race cut:
Produkter med denna logotyp har kropps krama nedskärningar och är speciellt utformad för att rymma sittposition väg åkare och cyklister berg.
Grön Form:
Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material och resursvänlig produktion. Det bästa för människa och natur. Kriterierna är stränga: en produkt får endast bära den gröna Shape Label när den uppfyller "bluesign produkt" normer, eller har färgats med VAUDE eColour, eller är tillverkad av minst 90% miljövänliga material som? Bluesign godkänd tyg? ekologisk bomull? återvunnet material? en kombination av dessa med minst 35% Tencel eller hampa.

Letar du efter material från VAUDE och speciellt VAUDE Air Vest II? På Vaude rabatt Stockholm, kan du hitta en fullständig lista av Herrkläder produkter och löpning - triathlontillbehör. Gör din betällning på vår onlinebutik Vaude rabatt Stockholm. Du har 75 olika sätt att betala på . Kolla in vår katalog och få specjalerbjudanden på löpning - triathlon. Och om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Beskrivning


Vaude - Herrkläder - Västar

VAUDE Air Vest II Västar Herrkläder hetaste
VAUDE Air Vest II Västar Herrkläder hetaste
You may also like...

Nya Produkter[mer]

 • VAUDE Air Jacket II Vindjackor Herrkläder Sverige Billiga
 • VAUDE Air II Vindjackor Herrkläder återförsäljare
 • VAUDE Air II Västar Herrkläder billigt
 • VAUDE Air II Vindjackor Herrkläder sverige online
 • VAUDE Air Jacket II Vindjackor Herrkläder säljes
 • VAUDE Air II Västar Herrkläder rea